8 octombrie 2017

Palmares

Locul 1

♦ Trofeul Belgrad 2016 - bouldering - Belgrad, Serbia

♦ Kids Climbing Competition 1017 - bouldering - Cluj Napoca, România

♦ Trofeul Belgrad 2017 - escaladă - Belgrad, Serbia

Locul 2

♦ Râșnov Climbing Trophy 2013 - escaladă (categoria de vârstă 7-9 ani, el având 6 ani) - Râșnov, România

♦ Râșnov Climbing Trophy 2014 - escaladă (categoria de vârstă 7-9 ani, el având 7 ani) - Râșnov, România 

♦ Cupa României 2015 - bouldering - Sfântu Gheorghe, România

♦ Cupa Bulgariei 2015 - bouldering - Veliko Tarnovo, Bulgaria

♦ Campionatul Național al României 2016 - escaladă, bouldering și viteză - București, România

♦ Cupa Zumont 2015 - escaladă (categoria de vârstă 7-14 ani, el având 8 ani) - București, România

♦ Trofeul Belgrad 2016 - escaladă - Belgrad, Serbia

♦ Cupa Zumont 2016 - escaladă (fără categorie de vârstă, el având 9 ani) - București, România

Locul 3

♦ Cupa Zumont 2014 - bouldering (categoria de vârstă 7-14 ani, el având 7 ani) - București, România

♦ Kids Climbing Competition 1017 - bouldering (12 - 14 ani) - Cluj Napoca, România

Alte clasări

♦ locul 7 în clasamentul general la Petzen Climbing Trophy 2016 – Austria (o evoluție peste așteptări la  prima lui participare la un concurs de Grand Slam la care au participat cei mai buni copii din 20 de țări).

♦ locul 5 în clasamentul probei de escaladă la Petzen Climbing Trophy 2016 – Austria

♦ locul 11 în clasamentul general la Petzen Climbing Trophy 2017 – Austria